Vitesse verlengt contract van cultheld: 'Elke club wil wel zo'n type speler'

Vitesse verlengt contract van cultheld: 'Elke club wil wel zo'n type speler'

14-05-2017 23:00
5

Arnold Kruiswijk blijft langer bij Vitesse. De verdediger, die sinds medio 2014 in het geel-zwarte tenue van de Arnhemmers speelt, tekende zondag een nieuw tweejarig contract bij de kersverse bekerwinnaar.

"Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Vitesse. Uit de gesprekken die ik heb gevoerd, voelde ik waardering vanuit de club. Ik kijk er naar uit om met Vitesse Europa in te gaan", zijn de woorden van Kruiswijk tegen De Gelderlander. De verdediger groeide dit seizoen uit tot cultheld van Vitesse. Zijn goal tegen Sparta - zijn eerste treffer in het profvoetbal – hielp daarin mee.

Technisch directeur Mohammed Allach is te spreken over de contractverlenging. "We zijn volop bezig om de selectie voor volgend seizoen op de gewenste sterkte te krijgen. Het verlengen van het contract van Arnold was daarvan een onderdeel. Arnold brengt ervaring en rust met zich mee. Ik denk dat elke club wel een type speler zoals Arnold in zijn selectie wil hebben", aldus Allach over Kruiswijk, die eerder actief was bij FC Groningen, RSC Anderlecht, Roda JC en Heerenveen.

Lees ook: Kruiswijk bejubeld door Vitesse-spelers: "Arnold in Oranje, oh oh oh oh oh"