Van Geel wil 'geweldige' Feyenoorder behouden: Iedereen heeft z'n mening

Van Geel wil 'geweldige' Feyenoorder behouden: "Iedereen heeft z'n mening"

15-05-2017 12:13
18

Martin van Geel gaat nog niet uit van een vertrek van Eljero Elia. De vleugelaanvaller liet zondag weten dat hij Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid gaat verlaten in de zomer.

"Eljero heeft aangegeven dat hij het tijd vindt om een stap te maken", bevestigt Van Geel kort voor de huldiging van Feyenoord op de Coolsingel aan FOX Sports. "Elia heeft nog een eenjarig contract. We gaan zien hoe zich dat ontwikkelt."

De technisch directeur van Feyenoord lijkt niet zomaar akkoord te gaan. "Iedereen heeft z'n mening. Ik ben voor Feyenoord bezig, dus ik zou hem willen behouden. Het is een geweldige speler, dus je moet hem ook weer zien te vervangen. Maar de speler heeft een mening en daar moet je naar luisteren."

Elia liet zondag na de gewonnen kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo weten dat het 'Feyenoord-project' is afgerond, na het winnen van de KNVB Beker (vorig seizoen) en de Eredivisie. "Ik kan nu kiezen tussen bij Feyenoord blijven of in het buitenland voor andere successen gaan", zei hij tegen onder meer VoetbalPrimeur.

Koop NU hier het Teletekstshirt met de eindstand voor 17,95 euro!