Brands zet dikke streep door 'miljoenentransfer' PSV: Die is niet haalbaar

Brands zet dikke streep door 'miljoenentransfer' PSV: "Die is niet haalbaar"

15-05-2017 13:04
29

PSV gaat in tegenstelling tot eerdere berichten niet voor Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller van CF Pachuca is te duur voor de Eindhovense club.

Dat bevestigt Marcel Brands maandag aan Voetbal International. PSV wil zich in de komende transferperiode versterken met een vleugelspeler en werd nadrukkelijk gelinkt aan Lozano, voor wie de nummer drie van de Eredivisie vijftien tot twintig miljoen euro zou moeten betalen.

Wedden

Meer odds

Maandag gaat er een streep door 21-jarige international van Mexico. "Die is niet haalbaar", reageert Brands, technisch manager van PSV, tegenover VI. "Wij kunnen geen transfers van twintig miljoen samen met een andere club gaan financieren. Maar in de categorie vier tot tien miljoen willen we best meedoen, daar zijn vaak goede spelers te vinden waar we nu naast grijpen."

Het is geen geheim dat Lozano al enkele jaren op de radar van PSV staat, terwijl ook Ajax en Manchester United interesse zouden hebben (gehad). Ook als er een samenwerking tot stand komt met een kapitaalkrachtigere club sluit Brands een transfer uit.

Lees ook: 'PSV-transfertarget van vijftien miljoen euro wil graag naar Eindhoven komen'