Fischer maakt gebruik van optie en is transfervrij: Voel me medeverantwoordelijk

Fischer maakt gebruik van optie en is transfervrij: "Voel me medeverantwoordelijk"

16-05-2017 15:23
27

Sander Fischer vertrekt bij Go Ahead Eagles. De verdediger had in zijn contract een clausule laten opnemen om de club bij degradatie te verlaten en maakt gebruik van die optie.

De verdediger gaat nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club. "Wij hebben tot het laatste moment gestreden voor handhaving, maar het helaas niet gehaald. Ik voel mij hier medeverantwoordelijk voor", zegt Fischer, die pas één seizoen bij Go Ahead speelde, op de website van de club uit Deventer.

De afgelopen weken heeft Fischer met de clubleiding gepraat over zijn toekomst. "Los van het feit dat ik zelf kan beslissen om wel of niet te blijven heb ik de laatste week goed met Go Ahead Eagles overlegd. Go Ahead Eagles heeft veel voor mij gedaan en daar ben ik ze dankbaar voor. Ik heb er desondanks voor gekozen om gebruik te maken van deze optie. Dat neemt niet weg dat ik veel respect en waardering heb voor de club en voor de fans", aldus Fischer.

De verdediger kwam een jaar geleden transfervrij over van Excelsior. Hij heeft ook een verleden bij FC Emmen, SC Cambuur, AGOVV en NAC Breda.