Mourinho strooit zand in ogen van Bosz: United-manager stelt C-elftal op

Mourinho strooit zand in ogen van Bosz: United-manager stelt C-elftal op

18-05-2017 09:00
30

Peter Bosz wordt niet bepaald wijzer van Manchester United. Manager José Mourinho stelde onlangs een B-elftal op in de competitie, maar gaat nu een stapje verder door tegen Crystal Palace een C-elftal op te stellen.

Vlak na afloop van het duel met Southampton (0-0) vertelde de Portugees dat hij veel jeugdspelers de kans gaat geven tegen Palace. "Zondag wordt een grote dag voor de jonge spelers, want veel van hen gaan spelen. Ik hoop dat het publiek het kan waarderen", liet Mourinho na afloop weten in Engelse media.

Mourinho verklapte wel dat basisspelers Eric Bailly (geschorst voor de finale) en Paul Pogba minuten gaan maken tegen Palace. "Door het overlijden van zijn vader heeft Paul een tijdje niet gespeeld en getraind. Hij gaat daarom spelen en is een van de spelers die het team met jonge spelers moet gaan sturen."

Ajax speelt volgende week woensdag 24 mei de Europa League-finale tegen United. Voor de Amsterdammers zit de competitie erop. Bosz heeft de tijd om zich voor te bereiden op de eindstrijd, terwijl Mourinho op 21 mei nog het duel met Palace speelt. De Portugees deed in een eerder stadium zijn beklag over het drukke speelschema.