Sánchez: 'Dan besef je dat je deel uitmaakt van een bijzonder team'

  Sánchez: 'Dan besef je dat je deel uitmaakt van een bijzonder team'

  donderdag 18 mei 2017 om 20:41

  Davinson Sánchez is de enige speler in de selectie van Ajax die ervaring heeft met het spelen van een internationale finale. De Colombiaan won met Atlético Nacional de Copa Libertadores en staat volgende week met Ajax in de Europa League-finale.

  "Wat je op het veld beleeft, is onbeschrijfelijk. Het zijn unieke momenten. Er zijn geen woorden voor", laat Sánchez weten in gesprek met Ajax TV. "Het zijn twee prachtige toernooien om aan deel te nemen, een ervaring om nooit te vergeten." Hij had evenwel zijn twijfels of Ajax zo ver kon reiken na de uitschakeling tegen Rostov in de voorronde van de Champions League.

  "Je weet niet of je het echt aankan", verklaart de twintigjarige mandekker. "Maar naarmate het toernooi vordert besef je dat je deel uitmaakt van een bijzonder team. Als iedereen in dezelfde doelen gelooft, is het makkelijk om een team te smeden. Zoals we tot nu toe gedaan hebben: ons talent in dienst van Ajax stellen. We staan in de finale doordat we keihard hebben gewerkt."

  Tegen Manchester United zal de equipe van coach Peter Bosz op zijn toppen moeten presteren. "Sommigen vinden dat we te jong zijn, we zouden niet genoeg internationale ervaring hebben", stelt Sánchez. "Maar ons talent heeft dat gecompenseerd. We weten allemaal wat we moeten doen. Het veld op en geen genade tonen. Iedereen wil geschiedenis schrijven met een grote club als Ajax."

  Poll

  Wint Ajax de Europa League?

  (7899 stemmen)

  Plaats een reactie

  Ginovanni +17031
  donderdag 18 mei 2017 om 20:54
  Potverdorie.....net 20 jaar en wat voor een cv heeft ie al op zijn naam staan. Ongeacht het event. verlies in de EL finale.

  Je zal het maar meemaken: binnen 1 jaar de ZAm. CL winnen en nu in de EL finale staan.

  T'is een gigant!
  Vind ik leuk
  El Pibe +614
  donderdag 18 mei 2017 om 20:55
  Davinson held!!
  Vind ik leuk
  rpaulp50 +7091
  donderdag 18 mei 2017 om 21:07
  Daarom blijft Sanchez nog wel even.
  Vind ik leuk
  patergizmo +237
  donderdag 18 mei 2017 om 21:41
  Wat er ook allemaal word gezegd dezer dagen over de finale is een al mooi, beter dan die rare vakantieperiode berichten! Of de kerstdagen berichten!!
  Vind ik leuk
  Foebele +46239
  donderdag 18 mei 2017 om 21:42
  Deze man heeft iets naar Amsterdam gebracht wat we al jaren niet meer hebben gehad. We hebben nog wel de houding van het zijn van de beste, maar de werkelijke mentaliteit in het veld missen we al jaren. Deze koning heeft dat erin gebracht en anderen zijn er in mee gegaan.
  Vind ik leuk
  Guust +4877
  donderdag 18 mei 2017 om 22:50
  Denk dat die credits vooral naar Bosz gaan, dat was er ook één hoor. Maar Sanchez, geweldig!!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Sánchez: 'Dan besef je dat je deel uitmaakt van een bijzonder team'