Update: Kwakman betuigt spijt voor 'ongepast' woord: 'Excuses aan Van de Graaf'

Update: Kwakman betuigt spijt voor 'ongepast' woord: 'Excuses aan Van de Graaf'

Gepubliceerd: vrijdag 19 mei 2017 om 12:57vr 19-05-2017 om 12:57

Kees Kwakman is na het 2-2 gelijkspel van FC Volendam tegen NAC Breda zijn frustraties niet de baas. De Volendamse aanvoerder haalt snoeihard uit naar scheidsrechter Edwin van de Graaf.

Van de Graaf zag voorafgaand aan de 2-2 een duidelijke handsbal van Cyriel Dessers over het hoofd, stelt Kwakman. Hij bemerkt een patroon. "Deze scheidsrechter heeft nog nóóit voor ons gefloten. Het is ongekend, echt ongelooflijk", foetert Kwakman tegen FOX Sports.

"Als je dit niet ziet... Echt ongekend", vervolgt de Volendammer, die nog een stapje verder gaat. "En dan met zo'n arrogante kop van het veld aflopen en ook nog geel geven als je protesteert. Ongelooflijk. Maar goed, al met al wel een terechte uitslag, want wij waren zeker niet beter dan NAC."

Het eerste nacompetitieduel tussen Volendam en NAC eindigde donderdag in een 2-2 gelijkspel, na doelpunten van Thomas Agyepong, Dessers (NAC), Daniël van Son en Nick Runderkamp (Volendam).

Update 12.57: Kees Kwakman heeft enigszins spijt van zijn tirade na FC Volendam - NAC Breda (2-2), waarbij hij scheidsrechter Edwin van de Graaf op het rooster legde. 'Serieus, ik had het woord 'kop' niet moeten gebruiken in mijn betoog. Ongepast. Excuses aan Dhr vd Graaf, mocht ie het lezen', twittert de Volendam-aanvoerder.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws