VVV haalt boomlange doelman met goedkeuring van Stevens: 'Regelrechte aanwinst'

  VVV haalt boomlange doelman met goedkeuring van Stevens: 'Regelrechte aanwinst'

  vrijdag 19 mei 2017 om 10:17

  VVV-Venlo heeft een nieuwe doelman gevonden om het Eredivisie-seizoen mee in te gaan. De kampioen van de Jupiler League heeft vrijdag de komst van Lars Unnerstall aangekondigd.

  De 26-jarige doelman wordt transfervrij overgenomen van Fortuna Düsseldorf uit de 2. Bundesliga. Hij tekent een contract voor één seizoen bij de promovendus. Unnerstall heeft een verleden bij Schalke 04, waar hij onder trainer Huub Stevens debuteerde in het betaalde voetbal. Voor Unnerstall is VVV-Venlo zijn tweede buitenlandse uitstapje, na een halfjaar voor FC Aarau in Zwitserland gespeeld te hebben.

  "Lars is met zijn 1 meter 98 een lange sterke doelman, met al zijn ervaring is hij iemand die voor VVV punten kan pakken", is manager voetbalzaken Stan Valckx in zijn nopjes met de komst van Unnerstall. Stevens, die de doelman dus liet debuteren bij Schalke 04, is volgens de website van VVV-Venlo 'eveneens van mening dat Lars een regelrechte aanwinst is'.

  Lees meer over:EredivisieVVV-Venlo

  Plaats een reactie

  Lucien1978 +2698
  vrijdag 19 mei 2017 om 10:39
  Wat een fantastische versterking voor mijn clubje . Europa league en champions league ervaring. VVV op de goede weg. Er volgen nog meer mooie versterkingen. VVV laat al jaren zien dat je met goed Scouten en weinig geld toch een mooi team kunt smeden. Chapeau
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 mei 2017 om 11:04
  zo, wat een aanwinst. Echt een prima keepertje is dat.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Come on Utreg +21441
  vrijdag 19 mei 2017 om 11:16
  Prima versterking voor VVV! Ervaren keeper aantrekken is tegenwoordig knap lastig.
  Vind ik leuk
  De Wijsheid +2529
  vrijdag 19 mei 2017 om 12:19
  Zo, dat is echt heel knap! Waarschijnlijk beste keeper van alle degradatiekandidaten voor volgend seizoen en je ziet aan Roda hoe belangrijk dat kan zijn, zonder Van Leer was Roda 18'e geëindigd.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  VVV haalt boomlange doelman met goedkeuring van Stevens: 'Regelrechte aanwinst'