Update: FC Eindhoven bevestigt ontslag coach na teleurstellend seizoen

Update: FC Eindhoven bevestigt ontslag coach na teleurstellend seizoen

vrijdag 19 mei 2017 om 17:05

FC Eindhoven moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Ricardo Moniz heeft vrijdag zijn contract ingeleverd bij de nummer elf van de Jupiler League.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Eindhoven slaagde er afgelopen seizoen niet in om de play-offs voor een plek in de Eredivisie te bereiken. Het bestuur en de raad van commissarrissen voerden daarom 'stevige gesprekken' met de 'eindverantwoordelijken op technisch gebied'.

Door een meningsverschil over de te varen koers van het eerste elftal heeft Moniz uiteindelijk besloten zijn contract in te leveren. Hij lag nog één jaar vast in het Jan Louwers Stadion.

Volgens het ED had Moniz, die Mitchell van der Gaag (inmiddels succesvol bij Excelsior) vorig jaar opvolgde, grote ambities met Eindhoven. Zijn avontuurlijke speelwijze ging echter niet gepaard met punten. Wie de opvolger van Moniz wordt in Eindhoven is nog niet bekend.

Update 17.05 uur: FC Eindhoven heeft op de clubsite inmiddels bevestigd dat Ricardo Moniz zijn ontslag heeft ingediend. Voor het nieuwe seizoen moeten de Brabanders daarom op zoek naar een nieuwe oefenmeester.

Plaats een reactie

vrijdag 19 mei 2017 om 16:50
zo hallo...! lekker begin van het weekend dit, wetende dat de trainer van Eindhoven is opgestapt. ik moet dit echt eerst even verwerken jongens
Vind ik leuk
BoomP +317
vrijdag 19 mei 2017 om 19:19
Wat een doorzetter
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Update: FC Eindhoven bevestigt ontslag coach na teleurstellend seizoen