Excelsior langer door met routinier: 'Dit was inderdaad nieuw voor mij'

  Excelsior langer door met routinier: 'Dit was inderdaad nieuw voor mij'

  vrijdag 19 mei 2017 om 17:03

  Anouar Hadouir is ook komend seizoen speler van Excelsior. De routinier heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw, eenjarig contract bij de Kralingers en zal tevens een trainerscursus gaan volgen.

  Hadouir kwam dit seizoen in 21 competitiewedstrijden in actie namens Excelsior en is blij met het vertrouwen van de club. "Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer en daar sprak veel vertrouwen uit. Ik heb het bovendien goed naar mijn zin bij Excelsior. Ik ben een sportman en ga graag de concurrentie aan met de jonge jongens in de groep, maar daarnaast vind ik het ook leuk om de rol op me te nemen om jonge spelers te helpen", meldt hij op de clubsite.

  Hadouir wordt door Excelsior voornamelijk geprijsd om zijn rol binnen de kleedkamer, waarin hij jonge jongens begeleidde. "Dit was inderdaad nieuw voor mij, maar dat ging eigenlijk heel natuurlijk’’, stelt de Marokkaan. "Ik vind het leuk om jongens die daarvoor openstaan te helpen. Iedereen moet uiteindelijk zelf weten wat hij daarmee doet, maar ik ben blij dat daar heel positief op gereageerd werd. Nogmaals, het liefst wil ik natuurlijk spelen, maar als de trainer mij op een andere manier nodig heeft, dan ben ik daar.’’

  Plaats een reactie

  vrijdag 19 mei 2017 om 17:17
  het belooft een prachtig weekend te worden, wetende dat Hadouir nóg een jaar bij Excelsior blijft. Ik las het hierboven. Het artikel liet aan duidelijkheid niets te wensen over: hij blijft nog een jaar. Joepie!
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 mei 2017 om 18:42
  geprijsd of toch geprezen?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Excelsior langer door met routinier: 'Dit was inderdaad nieuw voor mij'