Ten Hag scherp als altijd: 'Kunnen het ons niet veroorloven dat niet te doen'

Ten Hag scherp als altijd: 'Kunnen het ons niet veroorloven dat niet te doen'

vrijdag 19 mei 2017 om 17:26

FC Utrecht is dichtbij het halen van de finale van de play-offs om Europees voetbal. De ploeg van trainer Erik ten Hag verdedigt zaterdag in eigen huis een 3-1 voorsprong tegen sc Heerenveen. De coach wil het karwei nu afmaken.

FC Utrecht gold in het reguliere seizoen als 'the best of the rest' en maakte ook woensdag in de play-offs een sterke indruk. Ten Hag is dan ook vol vertrouwen voor de return in De Galgenwaard. "We hebben een heel goede uitgangspositie. Die moet je verzilveren. Dus: we moeten morgen vol gas gaan", laat de coach weten op de clubwebsite. "Onze jongens zijn fysiek ook goed uit de strijd gekomen. Een positief punt is dat Giovanni Troupée de groepstrainingen heeft hervat en fit genoeg is om morgen tot de wedstrijdselectie te behoren."

Ten Hag zou Ten Hag niet zijn als hij toch nog op zijn hoede is voor het duel met Heerenveen. "Het gaat erom dat we alert zijn en blijven. Het thema is: hoog in je concentratie zitten. Nu we finales spelen, kun je het je niet veroorloven om dat níet te doen."

Lees meer over:EredivisieFC Utrecht

Poll

Gaat FC Utrecht de play-offs winnen?

(812 stemmen)

Plaats een reactie

vrijdag 19 mei 2017 om 17:32
tuurlijk Erik, lekker hoog in je concentratie zitten. man man man...
Vind ik leuk
defons +1835
vrijdag 19 mei 2017 om 17:44
Het ziet eruit dat de finale az-utrecht gaat worden . Als je die wedstrijden scherp blijft en dat kan je wel toevertrouwen aan ten hag maakt utrecht een grote kans om die tweestrijd te winnen.

Natuurlijk blijft het voetbal en is az een hele goede ploeg ben dan ook blij dat troupee weer bij de selectie zit even sparen tot de finale.
Vind ik leuk
pinkelman +3587
vrijdag 19 mei 2017 om 20:06
AZ draait dit seizoen niet al te best maar speelt nagenoeg elk seizoen Europees. Het is na ajax en psv de club met de meeste ervaring. Ik schat ze dan ook het hoogst in om dit soort wedstrijden te spelen ook al is het seizoen erg matig voor ze.
[Reactie gewijzigd op vrijdag 19 mei 2017 om 20:08]
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 17:49
13 punten voorsprong op AZ en 19 punten op Heerenveen, Utrecht is duidelijk best of the rest. ZE krijgen helaas te maken met een terugkerend fenomeen. Telkens als ze weer een knap elftal bij elkaar hebben worden ze totaal leeggekocht zodat ze in Europa met een compleet uitgeholde selectie aan de aftrap verschijnen. Mertens en Strootman werden zelfs na de opendag nog weggehaald.
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 17:51
Lot van een succesvolle subtopper. Gaat bij Ajax ook gebeuren na de finale van de week..
Vind ik leuk
Forza u +1419
vrijdag 19 mei 2017 om 21:50
Dat is helaas zo, maar Utrecht heeft goede jeugd en ook de scouts leveren goed werk.
Daarnaast is Ten Hag een trainer die spelers beter maakt.
Er staat altijd weer een nieuw talent op.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Ten Hag scherp als altijd: 'Kunnen het ons niet veroorloven dat niet te doen'