Van Geel: 'Als ze vragen: ben je verantwoordelijk voor aankopen, zeg ik: miskopen'

Van Geel: 'Als ze vragen: ben je verantwoordelijk voor aankopen, zeg ik: miskopen'

Gepubliceerd: zaterdag 20 mei 2017 om 08:55za 20-05-2017 om 08:55

Kwam Graziano Pellè na een toevallige ontmoeting met Ronald Koemans zoon naar Feyenoord? Volgens technisch directeur is daar helemaal niets van waar.

"Onzin", is Van Geel duidelijk in Trouw. "Directeur Eric Gudde noemde zijn naam voor het eerst in een regulier overleg. Maar ik ga dat niet weerleggen. Als hij het dan goed gaat doen, is het: hij wil dat op zijn conto schrijven. Laat maar gaan." Pellè bleek in 2012 een absoluut schot in de roos. "Dingen die fout gaan worden in deze functie eerder aan je gelinkt dan dingen die goed gaan. Als ze me vragen: ben je verantwoordelijk voor de aankopen, zeg ik: alleen voor de miskopen."

Van Geel heeft Feyenoord meegemaakt in financieel zware tijden en ook al heeft hij nu wat meer uit te geven, hij blijft voorzichtig. "Het is belangrijk intern aaneengesloten te zijn. We hebben afspraken en spelregels gemaakt met de raad van commissarissen. Ik ben nooit gekomen met een speler die financieel eigenlijk niet kon. Ik ben nog nooit een euro over mijn budget heen gegaan, en dat zal ik ook niet doen."

Lees ook: Van Geel: "Met Van der Gijp heb ik nooit gewerkt. Ik denk dat dat zo blijft"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws