Janssen: 'Geef de complimenten aan die gasten, die moeten nog transfers maken'

Janssen: 'Geef de complimenten aan die gasten, die moeten nog transfers maken'

20-05-2017 21:30
6

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen kijkt zaterdagavond terug op een 'heerlijke wedstrijd'. SC Heerenveen werd met 2-1 opzij gezet, waardoor de Utrechters doorstoten naar de finale van de play-offs om een Europa League-ticket.

"We hadden de hele wedstrijd in handen. We hadden enorm veel kansen: het had eigenlijk 6-2 moeten worden", aldus Janssen tegen FOX Sports. Volgens de centrale verdediger had zijn team geen angst voor Heerenveen. In de heenwedstrijd werd het al 1-3 voor FC Utrecht. "We moesten wel alert blijven. Wat dat is? Dat je vanaf minuut één scherp bent en je taken uitvoert. Als we dat doen, zijn we verschrikkelijk moeilijk te verslaan."

"Met ons voetballend vermogen en power creëren we altijd kansen en scoren we altijd", vervolgt Janssen, die te horen krijgt dat analist Arnold Bruggink enorm heeft genoten van Yassin Ayoub, Sofyan Amrabat, Zakaria Labyad en Wout Brama. "Wij zijn dienend achterin. Geef de complimenten maar aan die gasten. Die moeten nog transfers maken", grijnst Janssen. 

Lees meer: Balende Schaars: "We spelen met een jongen van zestien jaar..."