Dolberg-kamp platgebeld: Alle topclubs in Engeland hebben contact opgenomen

Dolberg-kamp platgebeld: "Alle topclubs in Engeland hebben contact opgenomen"

23-05-2017 17:01
36

Kasper Dolberg liet onlangs weten dat hij nog een jaar bij Ajax wil blijven, maar dat weerhoudt de grote Europese topclubs er niet van een lijntje uit te gooien naar zijn zaakwaarnemer Jens Steffensen.

"Er is interesse van over heel Europa, vooral uit Engeland", zegt Steffensen in gesprek met The Guardian. "Alle topclubs in Engeland hebben contact opgenomen, en in Spanje ook. Het hangt allemaal van Ajax af. Hij heeft een contract tot 2021, maar ik weet niet wat ze willen. Ze hebben me geen indicatie gegeven over hoeveel hij moet kosten."

De kans bestaat dat Steffensen binnenkort niet meer de belangen van Dolberg behartigt. De spits zou overwegen om na afloop van het contract met de zaakwaarnemer naar het Nederlandse SEG International over te stappen. "Met zulke spelers is er altijd concurrentie van andere zaakwaarnemers, dat is het spelletje", zegt Steffensen. "Of Kasper nu besluit om bij ons te blijven, of dat hij nu naar ander groot kantoor gaat, we wensen hem het allerbeste. We hebben hem ontdekt en op het goede pad gezet. Hij heeft altijd de focus gehad en verdient het om een succes te zijn."