Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij FC Twente

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij FC Twente

Gepubliceerd: woensdag 24 mei 2017 om 10:30wo 24-05-2017 om 10:30

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van nummer zeven FC Twente. Hieronder vind je de transfervrije spelers van de Tukkers.

Nick Marsman
FC Twente is na vier seizoenen met Marsman onder de lat toe aan iets nieuws. Hoewel de 26-jarige keeper geen minuut miste dit seizoen, willen de Tukkers niet met hem verder.

Nick Hengelman
Marsman is niet de enige doelman die Enschede gaat verlaten. Hengelman kwam in de zomer over van FC Oss, maar zijn avontuur bij de Twentse beloften blijft beperkt tot één jaar.

Chinedu Ede
De ervaren Duitser heeft het twee seizoenen volgehouden in de Grolsch Veste. Ede zag onlangs een transfer naar Vietnam afketsen, maar zal sowieso vertrekken uit Enschede, ondanks zes assists dit seizoen.

Enis Bunjaki
Sinds de negentienjarige Duitse spits in de winter overkwam van Eintracht Frankfurt, voetbalde hij bij elkaar welgeteld 33 minuten in de Twentse hoofdmacht. Na een half seizoen mag Bunjaki alweer zijn koffers pakken.

Alessio Da Cruz
De aan FC Dordrecht verhuurde aanvaller kwam onlangs in het nieuws, toen bleek dat twee inbrekers in zijn huis sliepen, nadat ze Joël Drommel hadden beroofd. Of Da Cruz daar weet van had, is onduidelijk. Hij zal FC Twente binnenkort verlaten.

Vincent Schmidt
De 21-jarige linkspoot maakte dit seizoen zijn minuten namens Jong FC Twente in de Tweede Divisie. Genoeg voor een contractverlenging was dit niet. Schmidt mag uitzien naar een nieuwe werkgever.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws