Ajax-fans knijpen 'm na urenlange file: Zenuwachtig of we het nog halen?

Ajax-fans knijpen 'm na urenlange file: "Zenuwachtig of we het nog halen?"

23-05-2017 21:07
29

Ajax-fans die in bussen richting Stockholm vervoerd worden, staan al urenlang in de file. Dankzij een ongeluk in de buurt van Bremen staat de bus al een flinke tijd stil op een snelweg in Duitsland. De ene supporter is nerveus, de ander blijft koel.

"De jongens zijn een beetje teleurgesteld, maar het moet allemaal goed gaan komen", zegt een fan tegen AT5. "Zenuwachtig of we het nog halen? Dat gaat nu wel een beetje spelen. Een paar uur vertraging is niet erg, maar het moet niet langer duren. Dan komen de zenuwen op."

Een andere fan blijft er kalm onder en drinkt op de snelweg rustig een biertje. "Of ik baal? Wat doe je eraan? Weinig toch? We kunnen er niet met de bus overheen." Ook een andere supporter komt aan het woord. "De sfeer zit er nog steeds in. We weten alleen niet hoe lang het gaat duren. We drinken een biertje en staan te wachten."

De busreis van Amsterdam naar Stockholm zou zonder file rond de vijftien uur moeten duren. De wedstrijd tussen Ajax en Manchester United begint woensdagavond om 20.45 uur.