'Feyenoord denkt aan international van Angola als Karsdorp-opvolger'

'Feyenoord denkt aan international van Angola als Karsdorp-opvolger'

24-05-2017 08:54
33

Clinton Mata is in beeld bij Feyenoord. Dat meldt La Dernière Heure deze week. De rechtsback van Charleroi staat ook in de belangstelling van meerdere topclubs uit België. 

Mata werd de voorbije weken gelinkt aan onder meer Anderlecht, RC Genk, AA Gent en Club Brugge. Anderlecht zou volgens Het Laatste Nieuws zelfs zo'n drie miljoen euro over hebben voor de Angolees. De kersvers landskampioen is zeker niet de enige ploeg die interesse toont. Mata kan ook naar het buitenland verkassen. 

Wedden

Meer odds

La Dernière Heure weet dat Feyenoord en OGC Nice de vleugelverdediger ook nadrukkelijk in de gaten houden. Mata (24) debuteerde in 2011 in het Belgische voetbal bij Eupen. Sinds 2014 speelt hij bij Charleroi. Mata heeft acht interlands namens Angola op zijn naam staan. Hij beschikt ook over een Belgisch paspoort. 

Rotterdam moet in de zomer mogelijk op zoek naar een nieuwe rechtsback, aangezien Rick Karsdorp in de belangstelling staat van diverse buitenlandse ploegen. Onder meer Bayern München en Internazionale zijn door buitenlandse media gelinkt aan de Oranje-international.