PEC heeft opvolger van Holla binnen: 'Mooi om hier weer terug te keren'

PEC heeft opvolger van Holla binnen: 'Mooi om hier weer terug te keren'

24-05-2017 15:08
21

Erik Bakker keert terug op het oude nest. De midenvelder van sc Cambuur tekent een contract voor twee seizoenen bij PEC Zwolle. Bakker was van 2007 tot 2011 ook al actief voor de Zwollenaren en wordt gezien als de opvolger van de naar FC Twente vertrokken Danny Holla.

"Ik vind het heel erg mooi om weer in Zwolle terug te keren, aangezien ik hier al eens een prettige tijd heb gehad", zegt Bakker op de site van PEC. "In Leeuwarden speelde ik de afgelopen seizoenen nagenoeg alle wedstrijden en ben ik in de loop van de tijd aanvoerder van het team geworden."

Wedden

Meer odds

"Om zelf een volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten, wilde ik graag weer in de Eredivisie actief zijn", vervolgt de middenvelder. "Dat uitgerekend PEC Zwolle mij deze kans biedt, doet me ontzettend goed. Ik heb dan ook ontzettend zin in het nieuwe seizoen."

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is in zijn nopjes. "Met Erik halen we een vertrouwd gezicht terug naar de club. Hij heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en was als aanvoerder van SC Cambuur zowel binnen als buiten de lijnen van waarde."