if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
Opvallende sneer voor Ajax uit Rusland: 'Wij hebben wel advies, Manchester United'

Opvallende sneer voor Ajax uit Rusland: 'Wij hebben wel advies, Manchester United'

Gepubliceerd: woensdag 24 mei 2017 om 18:09wo 24-05-2017 om 18:09

Enkele uren voor de Europa League-finale heeft FK Rostov een sneertje uitgedeeld aan Ajax. In Rusland weten ze wel hoe de Amsterdammers verslagen moeten worden.

Het officiële Twitter-account van Rostov meldt woensdag even voor 18.00 uur het volgende: 'Wij kunnen jullie wel wat advies geven voor de finale van vandaag, Manchester United.' De Russische club refereert daarmee smalend aan de play-offs voor de Champions League in augustus.

Nadat de heenwedstrijd in Amsterdam in een 1-1 gelijkspel was geëindigd, waren de Russen in eigen land met liefst 4-1 te sterk. Ajax ging daardoor naar de Europa League, terwijl Rostov in een Champions League-groep met Bayern München, Atlético Madrid en PSV terechtkwam.

Saillant detail: Rostov werd dit seizoen door Manchester United uitgeschakeld in de achtste finale van de Europa League. Ajax en United trappen om 20.45 uur af in Stockholm.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws