Bosz duidelijk: 'Het is allemaal onzin, anders zou hij ook niet spelen'

Bosz duidelijk: 'Het is allemaal onzin, anders zou hij ook niet spelen'

24-05-2017 20:25
8

André Onana heeft nergens last van en staat gewoon onder de lat tijdens de Europa League-finale van Ajax tegen Manchester United. Dat stelt Peter Bosz.

De trainer is verbaasd door de geruchten rond Onana, die met een griepje zou kampen. De Ajax-doelman staat 'gewoon' onder de lat in de Friends Arena. "Hij is helemaal niet ziek, anders zou hij ook niet spelen", zegt Bosz tegen FOX Sports. "Het is allemaal onzin."

Wedden

Meer odds

De basiself van Manchester United had wel een verrassing in petto voor Bosz. Niet Jesse Lingard, maar Juan Mata staat aan de linkerkant. "Ze spelen met veel middenvelders. We hadden tien van de elf spelers verwacht. De elfde was Lingard, die snelheid heeft. Met Mata kiezen ze toch voor iemand die meer een middenvelder is."

Een half uur voor de aftrap kriebelt het bij Bosz. "Hier speel je voetbal voor. We hebben er heel hard voor gewerkt met z'n allen", vertelt hij. "Natuurlijk heb ik zenuwen, er zijn meer kriebels dan normaal. Ik ben misschien net iets onrustiger. Het zou raar zijn als dat niet zo is."