Man van Onana-gerucht: Dat is ontaard in een debat op allerlei sites

Man van Onana-gerucht: "Dat is ontaard in een debat op allerlei sites"

24-05-2017 19:02
3

Tijdens de hele finaledag van Ajax stond een vraagteken achter de naam van André Onana. De man die het gerucht over de 'grieperige' doelman in de wereld bracht, zegt echter dat het allemaal wel meevalt.

Keje Molenaar claimde woensdagochtend dat Onana - en ook Bertrand Traoré - grieperig zijn. Meteen werd getwijfeld over de inzetbaarheid van het duo, hoewel de persvoorlichter van Ajax liet weten dat het nieuws van Molenaar 'onzin' is.

Woensdagavond, enkele uren voor de aftrap van Ajax - Manchester United, wordt Molenaar bij FOX Sports gevraagd naar alle heisa. "Ik kreeg gisteren van een zeer betrouwbare bron signalen dat Onana lichte griep had. Traoré voelde zich ook niet helemaal honderd procent", legt hij uit. "Maar hun inzetbaarheid is niet twijfelachtig. Ze zullen wel een aspirine nemen."

Molenaar legt uit hoe het gerucht de wereld in heeft kunnen komen. "Ik werd gebeld door de NOS voor een ochtendprogramma. Ik zei te hopen dat alles goed zou gaan in de finale, omdat ik had gehoord dat Onana en Traoré 'gegriepeerd' waren. Maar geen gevaar, ze gaan spelen, voegde ik eraan toe. Maar goed, dat is ontaard in een debat op allerlei sites."