Het was een van mijn slechtste wedstrijden als speler van Ajax

"Het was een van mijn slechtste wedstrijden als speler van Ajax"

25-05-2017 13:10
23

De wedstrijd tegen Manchester United was de slechtste van Kasper Dolberg in dienst van Ajax. Dat zegt de Deense spits zelf. Dolberg werd in de tweede helft gewisseld door Peter Bosz, omdat hij geen vuist kon maken tegen de stugge defensie van United.

"Het was een van mijn slechtste wedstrijden als speler van Ajax", liet Dolberg optekenen door de UEFA. "Het verliezen van de finale is mijn grootste teleurstelling tot nu toe. We speelden niet zoals we normaal doen. Zij waren beter dan wij waren."

Ook voor de camera van het Deense Sport deed Dolberg zijn verhaal over het afgelopen seizoen. "Het is een goed jaar voor ons geweest met ups and downs. Maar over het algemeen was het een goed jaar. Je kunt zeggen dat we tweede zijn geworden in de Europa League en tweede in de competitie. Ergens is het wel teleurstellend."

Ajax gaf volgens Dolberg niet thuis tegen United. "Ik weet dat we veel beter kunnen spelen. Het had een andere wedstrijd geweest als we op ons best waren, maar zij waren beter dan wij. We werden overrompeld door United."