Update: Volgende vertrekken bij City: tweetal volgt Clichy naar uitgang

Update: Volgende vertrekken bij City: tweetal volgt Clichy naar uitgang

25-05-2017 17:46
3

Gaël Clichy vertrekt bij Manchester City. Het aflopende contract van de Franse linksback wordt definitief niet verlengd. City maakt dat donderdag bekend via de officiële kanalen. 

De 31-jarige Clichy maakte in 2011 de overstap van Arsenal naar The Citizens. Met de club won hij twee keer de Premier League én twee keer de League Cup. Uiteindelijk speelde de vleugelverdediger ruim tweehonderd officiële duels namens City. Hij scoorde drie keer. 

Wedden

Meer odds

"Het zijn zes speciale jaren voor me geweest", zegt Clichy op de website van de nummer drie van Engeland. Het geeft me een trots gevoel dat City in de afgelopen jaren tot de absolute top van Engeland is gaan behoren en dat ik hier vier hoofdprijzen heb kunnen winnen." Eerder werd bekend dat City afscheid neemt van Pablo Zabaleta. 

Update 17.46 uur: Ook doelman Willy Caballero en middenvelder Jesus Navas zwaaien af bij Manchester City. Beiden hebben de beschikking over een aflopend contract. De twee verbintenissen verlengt City niet. The Citizens bevestigen het vertrek van Caballero en Navas via de officiële kanalen.