Ajacieden krijgen korte vakantie van Bosz; Younes en Onana niet bij start

Ajacieden krijgen korte vakantie van Bosz; Younes en Onana niet bij start

26-05-2017 13:07
15

Voor een aantal Ajacieden duurt de vakantie dit seizoen niet langer dan een paar weken. Ajax begint al vroeg aan de voorbereiding en de internationals hebben daardoor maar een weekje of drie vrij.

Ajax laat vrijdag weten dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen op 29 juni wordt aangevangen. De internationals zullen er dan nog niet bij zijn. Op 3 juli keren zij terug, als de gehele selectie naar Oostenrijk vertrekt voor het trainingskamp. Voor Ajacieden die uit gaan komen voor het Nederlands elftal betekent dat een korte vakantie. Oranje is op 12 juni klaar met de interlandweek, waarmee het seizoen definitief ten einde komt.

Bij het trainingskamp in Oostenrijk zullen Amin Younes en André Onana niet aanwezig zijn. Younes (Duitsland) en Onana (Kameroen) komen uit op de Confederations Cup in Rusland. De finale van dat toernooi wordt op 2 juli gespeeld. Ajax begint de voorbereiding al op 29 juni omdat op 25 of 26 juli de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Chamions League wordt gespeeld. De loting daarvoor is op 14 juli.