MVV-fan met badpak als bivakmuts gaat viral: Die klootzak hebben we zo te pakken

MVV-fan met badpak als bivakmuts gaat viral: "Die klootzak hebben we zo te pakken"

27-05-2017 08:38
29

Het is een kwestie van tijd totdat de MVV-fan met badpak als bivakmuts in de kraag wordt gevat. Zijn beelden tijdens het play-offduel met Roda JC gingen viral en ontgingen MVV-voorzitter Bert Kersten ook niet.

Kersten heeft een foto waar de betreffende man het uitvak van Roda uitdaagt. Op een andere eet hij een hamburger. "Die klootzak hebben we dus zo te pakken", zegt de MVV-preses in het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

MVV - Roda liep donderdag uit de hand, omdat fans zich misdroegen. "Ik ben er nog steeds kwaad over. Een stuk of dertig idioten van beide kanten die zo'n geweldige, sfeervolle avond verpesten. Geloof me, zodra we ze hebben, komen ze hier nooit meer binnen. Dit past niet bij die mooie rivaliteit die er tussen beide clubs is."

Erik Meijer kent de rivaliteit. De oud-speler van MVV is nu spitsentrainer in Maastricht. "Sjengen versus koempels. De grote stad tegenover het gebiedje waar weinig te beleven is. In Maastricht hebben we een grote bek, daar is het wat timide. Het is een clash van culturen."