Buitenspel: Ajax-fans sturen vliegtuigje naar Rotterdam, 'pastei-goalie' directeur

Buitenspel: Ajax-fans sturen vliegtuigje naar Rotterdam, 'pastei-goalie' directeur

27-05-2017 15:47
28

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ajax-supporters nemen wraak na Feyenoord-actie
'Wat supporters van Feyenoord kunnen, kunnen wij ook', moet een aantal Ajax-supporters zaterdag hebben gedacht. Donderdag cirkelde een reclamevliegtuigje met daarachter de tekst 'Helemaal niets in Amsterdam' boven de hoofdstad. Zaterdag waren de rollen omgedraaid. Boven Rotterdam vloog een vliegtuig met de tekst 'Tot over achttien jaar WZA WZDB'. Zou er nog een antwoord komen vanuit Rotterdam?

AFC Totton stelt 'man van het pasteitje' aan als commercieel directeur
AFC Totton, dat uitkomt in de Non-League Division One, het achtste niveau in Engeland, heeft de 45-jarige Wayne Shaw aangesteld als commercieel directeur. De hele wereld maakte begin dit jaar kennis met de toenmalig reservedoelman van Sutton United, die in de vijfde ronde van de FA Cup tegen Arsenal een pasteitje besloot te verorberen op de bank. Het fragment ging viral, maar leidde ook tot het ontslag van Shaw als speler van Sutton United. Een petitie werd massaal ondertekend, maar dit leidde niet tot een terugkomst van de goalie.