United verrast met contractnieuws: routinier (35) plakt er jaar aan vast

United verrast met contractnieuws: routinier (35) plakt er jaar aan vast

27-05-2017 23:39
4

Michael Carrick heeft zijn contract bij Manchester United met een jaar verlengd. De 35-jarige routinier heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis waardoor hij nu tot 2018 op Old Trafford te bewonderen is. 

Dat communiceert United via de officiële kanalen. Carrick staat al sinds 2006 onder contract bij de winnaar van de Europa League. Daarin won hij vijf keer de Premier League, twee keer de FA Cup, twee League Cups, één keer de Champions League, het WK voor clubteams, zes Community Shields en eenmaal de Europa League. Komende zondag krijgt Carrick zijn eigen testimonial, maar de routinier gaat daarna nóg een seizoen door.

Carrick is verheugd met het contractnieuws. "Ik ben blij dat mijn avontuur bij deze club doorgaat", vertelt de middenvelder op de clubsite. "Wat een geweldige manier om dit seizoen af te sluiten, met een nieuwe beker in onze prijzenkast."

Ook manager José Mourinho is in zijn nopjes. "Ik geniet van de samenwerking met Michael. Hij is niet alleen een goede voetballer, maar ook een fantastisch mens en een rolmodel voor de jongere spelers in deze groep. Ik ben blij dat hij zijn contract heeft verlengd en wil deze kans aangrijpen om hem in de toekomst succes te wensen."