Manchester United kijkt naar Inter-ster: Maar er is nog niets concreets gebeurd

Manchester United kijkt naar Inter-ster: "Maar er is nog niets concreets gebeurd"

28-05-2017 21:56
8

Piero Ausilio, algemeen directeur van Internazionale, wil niets weten van een aanstaande transfer van Ivan Perisic. Hij geeft echter toe dat Manchester United interesse heeft.

De Engelse grootmacht bracht nog geen bod uit. "Jullie zeggen dat-ie al verkocht is, maar er is nog niets concreets gebeurd. Jullie brengen feiten waar niks van waar is", zegt Ausilio in de Italiaanse media. "We willen Inter sterker maken. Voordat we een speler  toestemming geven om te vertrekken, willen we voor onszelf meer zekerheid hebben."

Wat Ausilio betreft, blijft Perisic gewoon bij Internazionale. De Italiaanse topclub kan de goaltjesdief goed gebruiken. Inter kende een ronduit teleurstellend seizoen, waarin alleen Perisic echt uitblonk. In de Serie A kwamen de Italianen niet verder dan de zevende plek en in Europa zakte de ploeg volledig door het ijs.

Mocht de Kroaat toch vertrekken, komt Inter makkelijk aan een nieuwe aanvaller, denkt Ausilio. "Elke speler in de wereld wil bij Inter voetballen. Als ze die kans krijgen, hoeven ze er niet langer dan een seconde over na te denken", zegt Ausilio.

Lees meer: 'Kroaat van 45 miljoen wijst PSG af: transfer naar Manchester United in de maak'