Update: Tissoudali gaat Eredivisie in: 'Heel goed gevoel bij deze club'

Update: Tissoudali gaat Eredivisie in: 'Heel goed gevoel bij deze club'

29-05-2017 13:02
12

VVV-Venlo wil met Tarik Tissoudali de Eredivisie in. De gepromoveerde club sprak vorige week met de aanvaller, die momenteel onder contract staat bij het Franse Le Havre.

De club uit Venlo zet in op een huurtransfer, want Tissoudali heeft nog een contract tot 2020 bij de club uit de Ligue 2. VVV-trainer Maurice Steijn bevestigt dat zijn club interesse heeft in Tissoudali. "We zijn op zoek naar een buitenspeler en hebben met Tarik gesproken", aldus Steijn in dagblad De Limburger. 

Tissoudali verruilde vorig jaar juli Telstar voor Le Havre, dat onder de indruk was geraakt van zijn twee seizoenen bij de Jupiler League-club. Hij maakte toen in totaal 23 competitiedoelpunten. In Frankrijk kwam hij echter nooit uit de verf. De Franse ploeg verhuurde hem het afgelopen jaar aan sc Cambuur. In Leeuwarden maakte Tissoudali zeven competitietreffers. Voor zijn transfer naar Telstar, was de buitenspeler actief voor de amateurs van Argon.

Update 13.00: Tarik Tissoudali is verkast op huurbasis naar VVV-Venlo. Dat meldt FOX Sports. "VVV biedt mij nu de kans om in de Eredivisie uit te komen en daar ben ik ontzettend blij mee. Ze zochten een buitenspeler en ik pas in dat profiel. Ik heb een heel goed gevoel bij de club gekregen", aldus Tissoudali tegen FOX. VVV en Cambuur hebben de deal overigens nog niet bevestigd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s