Van Seumeren tegen het plafond: 'En die Krul hè, wat een irritant mannetje'

Van Seumeren tegen het plafond: 'En die Krul hè, wat een irritant mannetje'

Gepubliceerd: maandag 29 mei 2017 om 10:44ma 29-05-2017 om 10:44

Frans van Seumeren is dolgelukkig. De eigenaar van FC Utrecht zag zijn club zondag op heroïsche wijze een ticket voor Europees voetbal bemachtigen.

"Man, man, wat ben ik trots op onze staf en spelers", begint Van Seumeren in het Algemeen Dagblad. "Het was alles of niets. Tien procent kans geef ik ons, zei ik tegen Gonnie mijn vrouw. En we flikken het. Op zijn Utrechts hè. Knokkend en strijdend voor iedere meter. Ik was zo blij dat dat getik eens werd ingeruild voor echt vechtvoetbal. Zo zie ik het graag."

De emotie bij Van Seumeren nam tijdens de wedstrijd met de minuut toe. "Ik werd gek bij die penalty van Haller. Nooit mist-ie en dan nu dit.. Dat die scheids – 'die lummel' – gewoon fluit terwijl Barazite binnenschoot. En die Krul hè, wat een irritant mannetje is dat zeg. Niet erg hoor, hoort er bij, ik was zelf ook niet de meest lieve voetballer. Maar mooi dat we gewonnen hebben. Gelukkig kwam het nog goed. Dit zijn de momenten waar ik het voor doe. Niet te geloven, wat een dag was dit zeg. Dit verzin je toch niet?"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws