NAC verdient goed aan Dessers-deal: Ik ben van mening dat hij een stap overslaat

NAC verdient goed aan Dessers-deal: "Ik ben van mening dat hij een stap overslaat"

01-06-2017 15:13
34

Cyriel Dessers neemt met pijn in zijn hart afscheid van NAC Breda. De spits tekende woensdag een driejarig contract bij FC Utrecht en bedankt de fans van de Bredanaren in een verklaring op de website.

"Het doet me pijn om deze club en supporters achter te laten, maar ik ben ook trots dat ik een nieuwe stap kan zetten", zegt Dessers na zijn transfer naar FC Utrecht. "Dat was zonder jullie niet mogelijk geweest. Gelukkig komen we elkaar sowieso volgend seizoen tegen in de Eredivisie." Dessers sluit af met: "Dit is een jaar dat ik nooit meer zal vergeten, ik zal voor altijd een fan zijn van deze club."

Wedden

Meer odds

Technisch directeur Hans Smulders is trots op de deal van de spits, die 23 goals in de Jupiler League maakte afgelopen seizoen. Het gaat naar verluidt om een bedrag van 400.000 euro plus een doorverkooppercentage. 'Ik praat niet over bedragen maar ik ben tevreden over de deal", aldus Smulders in gesprek met Voetbal International. "Ik heb hem nog wel proberen over te halen. Ik ben van mening dat hij een stap overslaat, dat hij eerst met NAC in de Eredivisie had moeten spelen. Maar ik begrijp zijn beslissing hoor. Europees voetbal was ook een argument van hem. Jammer voor NAC. Goed voor hem."