Genoeg belangstelling voor Gall: Heb al tegen twee clubs nee gezegd

Genoeg belangstelling voor Gall: "Heb al tegen twee clubs nee gezegd"

02-06-2017 17:42
9

Joop Gall trok onlangs de deur bij Spakenburg achter zich dicht, maar heeft over interesse niet te klagen. De coach degradeerde met de amateurs uit de Tweede Divisie en besloot te vertrekken.

"Ik hield een langer verblijf bij Spakenburg af, want ik had meerdere ijzers in het vuur. Ik ben nu in gesprek met andere clubs." Om welke clubs het gaat wil Gall niet prijsgeven. "Ik ben vrij open en dat is vaak ook mijn valkuil. Maar dit zijn clubs die liever niet willen dat ik nog meer details ga weggeven", zo geeft Gall te kennen tegenover RTV Noord.

Gall wees eerder al enkele clubs af. "Tegen twee clubs heb ik al 'nee' gezegd. Om wat voor functies het gaat? Dat kan zijn als trainer, maar een andere club wil me ook als technisch directeur hebben", zo besluit de 53-jarige oefenmeester.

Gall was van 2001 tot 2005 assistent-trainer bij FC Groningen. Bij BV Veendam, Go Ahead Eagles en FC Emmen stond hij op eigen benen. In het buitenland was Gall als assistent werkzaam bij het Oekraïnse Stal Dniprodzerjynsk en Stal Kamjanske.