ADO verlengt met 'verlosser' Groenendijk: 'Deze basis verder uitbouwen'

ADO verlengt met 'verlosser' Groenendijk: 'Deze basis verder uitbouwen'

03-06-2017 12:02
54

ADO Den Haag en Fons Groenendijk gaan langer met elkaar door. De trainer heeft zijn aflopende contract met twee jaar verlengd. Dat maakt ADO zaterdag via de officiële kanalen wereldkundig. 

"Ik ben blij dat we met elkaar door gaan. Ik werk hier sinds februari met heel veel plezier en wilde daarom graag verder bij ADO Den Haag. Het is een fantastische club met veel potentie. De komende twee seizoenen willen we de basis, die afgelopen maanden is gelegd, verder uitbouwen. Ik ben trots dat ik nog twee jaar trainer mag blijven van deze mooie club", aldus Groenendijk, die in februari 2017 werd aangesteld als opvolger van Zeljko Petrovic. Bij zijn aanstelling stond ADO op de laatste plaats. De residentclub eindigde uiteindelijk op plek elf. 

Manager voetbalzaken Jeffrey van As is verguld met het contractnieuws. "Het zal geen verbazing wekken dat we graag met Fons verder wilden. Hij en zijn staf hebben afgelopen seizoen een geweldige prestatie in korte tijd neergezet."

"Fons is iemand die echt bij ADO Den Haag past met de passie die hij dagelijks in zijn werk legt. Met het doorgaan van Fons geven we een hoop duidelijkheid richting eventuele versterkingen van de spelersgroep."