Zidane en de club wisten al dat ik zou vertrekken voordat ik het zelf wist

"Zidane en de club wisten al dat ik zou vertrekken voordat ik het zelf wist"

06-06-2017 10:52
12

Pepe ontkent dat hij nu al rond is met Paris Saint-Germain. Dit vertelt de Portugese verdediger tegen de Spaanse radiozender Cadena Cope.

De 34-jarige Portugees verlaat Real Madrid binnenkort na tien seizoenen trouwe dienst. Onlangs verschenen er berichten dat hij vlak voor de Champions League-finale bij Paris Saint-Germain had getekend. Pepe ontkent. "Ik heb nog nergens getekend. Dat had ik al kunnen doen, maar ik wachtte omdat ik anders het team misschien uit de concentratie zou halen." Pepe werd niet alleen in verband gebracht met PSG, ook Internazionale zou interesse hebben. "Maar er zijn meer opties, ook in Engeland", aldus de mandekker.

Wedden

Meer odds

Volgens Pepe is zijn bekoelde relatie met trainer Zinedine Zidane de voornaamste reden van zijn vertrek bij De Koninklijke. "Ik heb geen afscheid genomen van Zidane omdat de club en hij al wisten dat ik zou vertrekken voordat ik het zelf wist. Zidane heeft spectaculair gepresteerd met Real, maar sommige zaken begrijp ik niet. Waarom verdween ik uit het team?"