Update: 'Manchester United geeft niet op en verhoogt megabod op Morata'

Update: 'Manchester United geeft niet op en verhoogt megabod op Morata'

07-06-2017 20:16
34

Real Madrid heeft een bod van Manchester United op Alvaro Morata afgeslagen. De Engelse grootmacht wilde zestig miljoen euro betalen voor de 24-jarige spits, maar dat is dertig miljoen onder de vraagprijs van de Koninklijke.

Dat meldt Sky Sport Italia. Morata scoorde dit seizoen twintig keer in 43 optredens voor Real, waarmee hij landskampioen werd en de Champions League won. Hij vervulde echter een rol op het tweede plan, achter Cristiano Ronaldo en Karim Benzema. De Spanjaard is niet tevreden met de speeltijd die hij krijgt in het Estadio Santiago Bernabéu, al lijkt hij niet in te zetten op een vertrek.

Toch waagde Manchester United een poging voor Morata, die ook nadrukkelijk in beeld is bij AC Milan. Voor zowel de Engelse als de Italiaanse club is de vraagprijs van Real Madrid echter te gortig. Morata keerde vorige zomer terug in de Spaanse hoofdstad, nadat hij twee jaar voor Juventus had gespeeld.

Update 20.16: Manchester United blijft vol vertrouwen over de komst van Alvaro Morata. Real Madrid heeft het openingsbod van een slordige zestig miljoen euro afgewezen, maar kan spoedig een nieuwe poging uit Engeland verwachten. Dat meldt Sky Sports. Torino-goalgetter Andrea Belotti geldt als alternatief voor Morata.