Liverpool maakt excuses en trekt per direct handen af van Van Dijk

Liverpool maakt excuses en trekt per direct handen af van Van Dijk

07-06-2017 19:48
39

Géén transfer voor Virgil van Dijk naar Liverpool. De Engelse club laat woensdagavond in een statement weten het zich met onmiddellijke ingang terugtrekt in de strijd om de Southampton-verdediger.

Liverpool was de belangrijkste kandidaat voor de komst van Van Dijk, maar de verdediger speelt volgend seizoen niet op Anfield. Op de officiële website maakt Liverpool excuses aan Southampton naar aanleiding van de 'media speculation'. The Reds zouden Van Dijk achter de rug van The Saints om hebben benaderd.

'We maken onze excuses aan de eigenaar, de directie en de fans van Southampton voor het misverstand rond Van Dijk', klinkt het. 'We respecteren de positie van Southampton en kunnen bevestigen dat we niet meer geïnteresseerd zijn in de speler.'

Van Dijk leek op het punt te staan voor meer dan vijftig miljoen euro de overstap te maken, zeker toen deze week bleek dat hij een voorkeur heeft voor Liverpool. De kans op een Premier League-transfer blijft wel groot voor de Oranje-international. Manchester City zou bereid zijn diep in de buidel te tasten.