'Exit Vorm in de maak: Spurs onderhandelt in Barcelona over keeper'

'Exit Vorm in de maak: Spurs onderhandelt in Barcelona over keeper'

08-06-2017 12:28
20

Tottenham Hotspur neemt in de zomer waarschijnlijk afscheid van Michel Vorm. De formatie uit Noord-Londen onderhandelt momenteel met Espanyol over de komst van goalie Pau López. Gaat die transfer door, dan is het exit Vorm, weet The Guardian. 

De Britse kwaliteitskrant meldt donderdag dat Spurs zo'n twee miljoen euro heeft geboden op López. Afgelopen seizoen werd de Spaanse sluitpost gehuurd van Espanyol. Hij fungeerde als derde keeper, achter aanvoerder Hugo Lloris en Vorm, en speelde geen enkel officieel duel namens Tottenham. Manager Mauricio Pochettino is niettemin tevreden en wil López graag inlijven. 

Het contract van de goalie in Barcelona loopt nog één jaar door. López weigert bij te tekenen en dus is de verwachting dat Espanyol en Spurs er wel uit gaan komen. The Guardian heeft begrepen dat Vorm (33) mag verkassen wanneer de deal is afgerond. López lijkt namelijk door te schuiven naar een rol als stand-in voor Lloris. 

In 2014 nam Tottenham Vorm over van Swansea City. Sindsdien speelde hij dertig officiële duels namens de vice-kampioen van afgelopen seizoen.