Natuurlijk doet het mij goed dat NEC aanklopt, maar ik heb geen interesse

"Natuurlijk doet het mij goed dat NEC aanklopt, maar ik heb geen interesse"

08-06-2017 13:36
7

Teun Jacobs wordt níet de nieuwe technisch directeur van NEC. De gedegradeerde formatie uit Nijmegen heeft deze week nul op het rekest gekregen van de 33-jarige Jacobs, die er voor kiest om bij de KNVB in dienst te blijven. 

Dat meldt Omroep Gelderland donderdag. "Het klopt dat ze mij gevraagd hebben als technisch directeur bij NEC, maar ik blijf bij de KNVB", laat Jacobs weten aan het medium. In Zeist is hij coördinator technische zaken.

"Ik heb het mega-goed naar mijn zin. Het is een mooie baan waarbij ik ook veel bij de clubs kom. Alles heb ik tegen elkaar afgewogen. Natuurlijk doet het mij goed dat NEC aanklopt, maar ik heb geen interesse."

Jacobs werkte in totaal tien jaar bij NEC. Hij was onder meer hoofd jeugdopleiding en jeugdtrainer. De Nijmeegse formatie zoekt naar een opvolger voor Edwin de Kruijff, die zijn afscheid aankondigde na de degradatie naar de Jupiler League. NEC heeft momenteel óók geen algemeen directeur en hoofdtrainer. Eerder bedankte Johan Hansma voor de functie van technisch directeur