Totti wilde penalty expres missen bij afscheid: Rechstreeks in de Curva Sud

Totti wilde penalty expres missen bij afscheid: "Rechstreeks in de Curva Sud"

Gepubliceerd: vrijdag 9 juni 2017 om 15:41vr 09-06-2017 om 15:41

Icoon Francesco Totti had een wel heel opmerkelijk afscheid in gedachten bij AS Roma. Dat onthult zijn teamgenoot Juan Jesus tegenover het Braziliaanse radiostation Radio Atlantida.

Totti nam onlangs in de thuiswedstrijd tegen Genoa afscheid na 25 jaar het shirt van AS Roma te hebben gedragen. Voorafgaand aan de wedstijd deed hij een opvallende belofte. "Als we een penalty krijgen, dan ga ik hem missen. Ik schiet de bal rechtstreeks in de Curva Sud (het tribunevak met de fanatieke Roma-supporters)", zo wordt Totti geciteerd door Jesus. "Maar we kregen geen penalty, dus het bleef bij een gesigneerde bal, die hij na afloop van de wedstrijd de tribune in schoot."

De Braziliaanse verdediger komt woorden tekort om zijn bewondering voor Totti te omschrijven. "Het was voor mij en mijn ploeggenoten fantastisch om met hem samen te spelen tijdens zijn laatste seizoen. Francesco had nog veel meer kunnen winnen als hij naar een andere club was gegaan. Hij is een fantastisch persoon en er zijn weinig mensen op de wereld zoals hij."

Lees ook: Emotionele afscheidsceremonie voor Totti in Stadio Olimpico

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws