Oranje-international: 'Liverpool is een mooie club, maar er zijn meer mooie clubs'

Oranje-international: 'Liverpool is een mooie club, maar er zijn meer mooie clubs'

10-06-2017 07:10
6

Quincy Promes gaat mogelijk een onrustige transferzomer tegemoet. De Oranje-international zou in de belangstelling staan van diverse clubs, waaronder Liverpool. Ook een langer verblijf bij Spartak Moskou sluit hij evenwel niet uit.

"Waarom niet? Ik heb hier nog geen Champions League gespeeld", zegt Promes met een glimlach tegen Voetbal International. "Liverpool? Een mooie club, maar er zijn nog wel meer mooie clubs", reageert hij desgevraagd. Ondanks alle interesse gaat de 25-jarige aanvaller nu eerst van zijn vakantie genieten. Zijn telefoon gaat uit. "Zolang mijn zaakwaarnemer de telefoon maar aan houdt."

Wedden

Meer odds

Promes gaat in ieder geval met een goed gevoel de zomerstop in. Als invaller scoorde hij vrijdagavond in het WK-kwalificatieduel met Luxemburg. "Ik steek in goede vorm. Als ik dan de kans krijg wil ik het laten zien. En dit keer vliegt hij meteen binnen." Tot zijn teleurstelling begon de buitenspeler in De Kuip op de bank. "Ik ben topsporter, ik wil altijd het beste. Als het aan mij ligt speel ik iedere wedstrijd, maar als de trainer kiest voor andere spelers dan accepteer ik dat."

Waar Oranje met 5-0 won van Luxemburg, klopte rivaal Zweden verrassend Frankrijk. "Dat geeft aan de ene kant een lastig gevoel, omdat we niet meer de beste tweede kunnen worden. Maar wel weer eerste. Dat geeft ons weer hoop. Ik denk dat we naar onszelf moeten kijken. Alles is weer mogelijk", besluit Promes.