'Van Geel gebruikt bekende tactiek: FC Utrecht slaat openingsbod Feyenoord af'

'Van Geel gebruikt bekende tactiek: FC Utrecht slaat openingsbod Feyenoord af'

10-06-2017 07:11
113

Feyenoord is de onderhandelingen over de transfer van Sofyan Amrabat gestart, maar het openingsbod van de Rotterdammers is door FC Utrecht afgeslagen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Het bod van Feyenoord was volgens de krant twee miljoen euro en kwam niet in de buurt van het bedrag dat eigenaar Frans van Seumeren en manager Jordy Zuidam voor ogen hebben. Toch denkt het AD dat het snel tot een akkoord gaat komen. Technisch directeur Martin van Geel heeft 'de reputatie dat hij in eerste instantie laag inzet als hij spelers naar de Kuip wil halen'. Maar de verwachting is dat beide clubs elkaar snel in het midden gaan tegenkomen.

Amrabat moet de eerste aankoop van Feyenoord voor het nieuwe seizoen worden. Van Geel is ook al bij Watford langsgeweest om een transfer van Steven Berghuis te bespreken. Een miljoenenbedrag lijkt er niet in te zitten als Amrabat de topprioriteit is. "Ik hoop dat het voor de start van de voorbereiding (3 juli, red.) in orde is, anders verlies ik kostbare tijd", zegt Berghuis in de ochtendkrant.