Nieuwe wending in Lozano-soap: Met PSV zijn we wel in onderhandeling

Nieuwe wending in Lozano-soap: "Met PSV zijn we wel in onderhandeling"

10-06-2017 08:23
40

Manchester City heeft geen bod uitgebracht op Hirving Lozano. Dat zegt technisch directeur Marco Garcés van Pachuca. PSV onderhandelt wél met de Mexicaanse club, stelt de beleidsman.

"PSV is een van de teams met wie we wel in onderhandeling zijn, ze zijn een van de teams die geïnteresseerd zijn", zegt Garcés tegen Radio Marca Claro. Van het Manchester City-verhaal dat oud-bondscoach van Mexico en huidig trainer van América Miguel Herrera naar buiten bracht is niets waar. "Het is een ongelukkige situatie waarin Piojo informatie heeft gedeeld die helaas niet op de waarheid is berust. Er zijn veel aanbiedingen voor Lozano en we zijn in onderhandeling. Als er iets rond is zullen we dat communiceren."

Wedden

Meer odds

Ook de voorzitter van Pachuca, Jesús Martinez, reageert op het 'nieuws' van Herrera dat Lozano naar Manchester City vertrekt en twee jaar aan PSV wordt verhuurd. "Het lijkt wel alsof hij onze nieuwe woordvoerder is", grapte Martinez in gesprek met AS Mexico. "Er is niets officieel ondertekend met wie dan ook." De preses onthulde wel dat er vier Europese teams geïnteresseerd zijn. "We werken in vertrouwelijkheid, dus we kunnen de namen van die clubs niet geven. Als we Hirving verkopen, zal hij onze beste verkoop uit de clubgeschiedenis worden." Naar verluidt moet Lozano twintig miljoen euro opleveren, een bedrag wat PSV niet alleen kan ophoesten.