Update: 'Heerenveen belegt persconferentie en presenteert aanwinst op maandag'

Update: 'Heerenveen belegt persconferentie en presenteert aanwinst op maandag'

Gepubliceerd: zondag 11 juni 2017 om 23:29zo 11-06-2017 om 23:29

Warner Hahn ondergaat maandag de medische keuring bij sc Heerenveen. Wanneer de doelman van Feyenoord die laatste test doorstaat, zal hij een meerjarig contract tekenen bij de Friesche club. 

Dat schrijft RTV Rijnmond zondagmiddag. Volgens de regionale omroep ontvangt Feyenoord een 'kleine transfersom' voor de doelman. In de loop van komende week zal de aanwinst van Heerenveen gepresenteerd worden. Met Hahn heeft Heerenveen een opvolger voor (eveneens ex-Feyenoorder) Erwin Mulder. De doelman wil zijn contract niet verlengen en vertrekt derhalve deze zomer. 

De situatie van Hahn in Rotterdam is vrij uitzichtloos. Vorig jaar kampte hij met een zware blessure. Na zijn rentree op het trainingsveld werd hij in de winter verhuurd aan Excelsior, waar hij een goede ontwikkeling doormaakte. Met Kenneth Vermeer en Brad Jones heeft Feyenoord echter twee keepers die hoger in de pikorde staan, waardoor een vertrek van Hahn niet als een verrassing komt. 

Update 23.29: Alles wijst erop dat Hahn maandagmiddag inderdaad gepresenteerd wordt door Heerenveen. De Friese club heeft een persconferentie belegd om 14.30 uur. Diverse media zijn uitgenodigd. Dat meldt onder meer FeanOnline. Eerder op de dag zal de doelman van Feyenoord medisch gekeurd worden. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Logisch dat Feyenoord Hahn laat gaan?

Ja
76%
Nee
24%
(2817 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws