Update: Recordaantal Ajax-seizoenskaarten over de toonbank gegaan

Update: Recordaantal Ajax-seizoenskaarten over de toonbank gegaan

12-06-2017 15:45
278

De supporters van Ajax hebben blijkbaar alle vertrouwen in komend seizoen, ondanks het vertrek van trainer Peter Bosz. Binnen drie dagen zijn alle seizoenskaarten voor het seizoen 2017/2018 over de toonbank gegaan.

Liefst 95% van de huidige seizoenskaarthouders heeft besloten om ook volgend seizoen een vaste plek in de Arena te reserveren, meldt de clubsite van Ajax. Bovendien zijn er voor volgend seizoen ruim vijfduizend nieuwe seizoenskaarthouders. Dit heeft wel tot gevolg dat er binnenkort minder losse kaarten beschikbaar zijn voor thuiswedstrijden van Ajax.

De Amsterdammers hebben een succesvol jaar achter de rug, hoewel er geen enkele prijs werd gepakt. Het elftal van de inmiddels vertrokken Peter Bosz eindigde in de Eredivisie als tweede achter Feyenoord, haalde de finale van de Europa League en maakte indruk met aantrekkelijk voetbal. Bovendien hebben heel wat veelbelovende Ajax-talenten de stap naar het eerste elftal kunnen maken.\

Update 15.45: Ajax Life meldt dat de teller gestopt is bij 42.000. Hiermee hebben de Amsterdammers een recordaantal seizoenskaarten verkocht. Supporters die achter het net hebben gevist, krijgen binnenkort een nieuwe kans. Op 10 juli, wanneer het speelschema voor het nieuwe seizoen bekend is, gaan de losse kaarten in de verkoop.