Van Groesbeek naar Spanje: 'Ik wil prof worden, maakt niet uit op welke manier'

Van Groesbeek naar Spanje: 'Ik wil prof worden, maakt niet uit op welke manier'

12-06-2017 15:49
14

Nando Parisius zou binnenkort weleens een opmerkelijke transfer kunnen maken. De negentienjarige middenvelder speelde het afgelopen seizoen voor de beloftenploeg van Achilles '29, maar staat voor een overstap naar Spanje.

"Ik heb bij een Spaanse zaakwaarnemer getekend, die via via van mij gehoord had", aldus Parisius tegenover De Gelderlander. De middenvelder speelde onlangs met een elftal vol testspelers enkele oefenwedstrijden in Spanje. "Het kwam zomaar op mijn pad. Een mooie kans. Mijn droom is om profvoetballer te worden, maakt niet uit op welke manier. Binnenkort wordt duidelijk of ik een aanbod krijg van een club."

"Natuurlijk is er ook nog een kans dat ik gewoon blijf. Achilles is een goede club voor me. Ik ben er goed geholpen", vervolgt Parisius die in het verleden veel met blessureleed te maken heeft gehad. "Uiteindelijk ben ik eraan geopereerd, maar ik heb anderhalf jaar niet kunnen voetballen. Dat was zwaar. Daarom ben ik echt blij dat ik dit seizoen bij Achilles alles kon spelen en nog steeds topsport kan bedrijven."