Update: Serero tekent contract in Eredivisie: deal bevestigd op Instagram

Update: Serero tekent contract in Eredivisie: deal bevestigd op Instagram

14-06-2017 10:10
29

Vitesse heeft de komst van Thulani Serero bevestigd. De middenvelder komt over van Ajax en wordt mogelijk gehaald als vervanger van Marvelous Nakamba, voor wie 'heel veel interesse' is. Vitesse-directeur Joost de Wit geeft tekst en uitleg.

"Of we met zijn komst inspringen op een vertrek van hem? In de eerste plaats willen we met het oog op Europees voetbal onze selectie zo sterk mogelijk maken en alle posities goed dubbel bezet hebben. Maar ik kan niet ontkennen dat ervoor Nakamba heel veel interesse is", zegt De Wit in gesprek met Voetbal International.

De Wit is blij dat Serero vastgelegd gaat worden. De middenvelder wordt verlost van zijn uitzichtloze situatie bij Ajax, waar hij niet meer aan bod kwam. "Het is de bedoeling dat hij voor drie jaar bij ons blijft. We zijn blij met hem, de keren dat hij tegen ons heeft gespeeld, heeft hij laten zien een uitstekende controlerende middenvelder te zijn."

Update 10.07: Vitesse heeft onder voorbehoud van de medische keuring die later op de dag zal plaatsvinden de komst van Thulani Serero afgerond. De middenvelder tekende woensdagochtend zijn contract in Arnhem, zo valt te zien op een Instagram-post van de Gelderse club.