Update: Grote Spaanse krant: Lozano ondertekent binnen enkele uren PSV-contract

Update: Grote Spaanse krant: Lozano ondertekent binnen enkele uren PSV-contract

Gepubliceerd: donderdag 15 juni 2017 om 21:00do 15-06-2017 om 21:00

Het verhaal dat Hirving Lozano naar PSV vertrekt blijft maar gonzen in Mexico. Donderdag meldt journalist van Televisa Deportes Mauricio Ymay dat de transfer is afgerond en de 21-jarige Mexicaan speler van de Eindhovenaren is.

De voorwaarden waaronder PSV Lozano naar de club zou halen zijn niet bekend. Vorige week werd er door de voormalig bondscoach van Mexico Miguel Herrera gesteld dat de Eindhovenaren de jonge aanvaller twee jaar gaan huren van Manchester City. Dit werd later ontkend door zijn club Pachuca, maar in datzelfde interview openbaarde de technisch directeur dat er wel met PSV wordt onderhandeld over een transfer.

Het prijskaartje om de nek van Lozano is twintig miljoen euro en daarom is het onwaarschijnlijk dat PSV in zijn eentje dat bedrag gaat ophoesten. Vanuit Eindhoven wordt al weken niet officieel gereageerd op de sterke Mexicaanse berichten over de komst van Lozano, die Mexicaans international is en in 2014 al debuteerde voor Pachuca in de Mexicaanse competitie. In Mexico gaat men echter uit van een snelle bevestiging van de clubs.

Update 21.00: De verhalen dat Hirving Lozano naar PSV trekt worden steeds sterker. Ook de grote Spaanse sporkrant Marca meldt donderdagavond dat de Mexicaan zijn carrière gaat vervolgen in Eindhoven. Binnen enkele uren worden de handtekeningen gezet en zal de transfer officieel gemaakt worden, aldus Marca.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws