Ook BBC komt met 'Breaking News' over Ronaldo: ster hakt knoopt door en vertrekt

Ook BBC komt met 'Breaking News' over Ronaldo: ster hakt knoopt door en vertrekt

16-06-2017 15:33
123

Wat eerst een gerucht leek te zijn, blijkt veel serieuzer dan gedacht. Ook de BBC meldt vrijdagmiddag met 'Breaking News' dat Cristiano Ronaldo wil vertrekken bij Real Madrid.

De Portugees is 'heel erg boos' na de aanklacht die tegen hem is ingediend vanwege vermeende belastingfraude. De BBC meldt dat hij nu heeft besloten om Spanje te verlaten. De omroep bericht bovendien dat het waarschijnlijker is dat de superster naar Paris Saint-Germain trekt of terugkeert in de Premier League, dan dat hij kiest voor de Chinese miljoenen die lonken.

"Hij vindt dat hij eerlijk is geweest, dat hij een goed karakter heeft en dat hij niets verkeerd heeft gedaan, dus hij begrijpt de aanklacht niet", zegt een bron dichtbij Ronaldo tegen de BBC. "Hij is heel verdrietig en heel erg boos." Inmiddels melden ook The Times en Sky Sports in Engeland dat Ronaldo bij Real Madrid heeft aangegeven te willen vertrekken.

Eerder op de dag gonsden in Spanje al geruchten over een mogelijk vertrek van Ronaldo bij Real Madrid, geruchten die met het uur serieuzer leken te worden. Nu beschikt dus ook de BBC over informatie dat de Portugees helemaal klaar is in Madrid en zoekt naar een uitweg. Ronaldo zou tussen 2011 en 2014 voor 14,7 miljoen euro de fiscus hebben opgelicht en dus is door de officier van justitie in Madrid een aanklacht ingediend.