Van de Looi opgelucht: 'Zag een fakeprogramma met Ajax en PSV'

Van de Looi opgelucht: 'Zag een fakeprogramma met Ajax en PSV'

16-06-2017 17:35
41

Willem II-trainer Erwin van de Looi schrok toen hij vorige week een competitieprogramma zag opduiken op de sociale media, dat later niet bleek te kloppen. Die schrik maakte daardoor al snel plaats voor opluchting.

"Ik heb een fake-programma gezien op internet, met voor ons meteen toppers thuis tegen Ajax en PSV en een wedstrijd op kunstgras. Dan is dat echte schema heel wat beter", aldus Van de Looi in gesprek met het Brabants Dagblad. Willem II speelt de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Excelsior en reist een week later af naar Vitesse. 

De Tilburgers zijn net als alle andere clubs nog hard bezig om de eigen selectie te versterken met nieuwe spelers. Met de Duitser Timon Wellenreuther heeft de ploeg in ieder geval een nieuwe doelman. Dat was noodzakelijk na het vertrek van Kostas Lamprou. "Aan verdere uitbouw van de selectie wordt hard gewerkt", aldus Van de Looi. "We weten waar we mee bezig zijn. Er loopt een aantal zaken dat morgen zomaar rond kan komen maar ook nog wat langer kan duren. Het zou prettig zijn als er bij het begin van de voorbereiding meer nieuwe gezichten zijn. Dat geeft energie."