Juventus wil gewilde middenvelder niet: Zeker geen honderd miljoen euro betalen

Juventus wil gewilde middenvelder niet: "Zeker geen honderd miljoen euro betalen"

17-06-2017 12:57
9

Juventus is niet geïnteresseerd in Marco Verratti. Dat maakt Guiseppe Marotta, algemeen directeur van de Italianen, zaterdag bekend. Lang werd de speler van Paris Saint-Germain in verband gebracht met Juve.

Juventus ging aanvankelijk voor Corentin Tolisso, maar liet de nieuwe speler van Bayern München uiteindelijk lopen wegens 'tactische overwegingen', laat Marotta tegen Corriere della Sera weten. Verratti, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van FC Barcelona, zou echter ook niet in het plaatje passen. "We hebben wat zaken geëvalueerd en zijn tot een conclusie gekomen dat we niet geïnteresseerd zijn in Verratti. We zullen zeker niet honderd miljoen euro aan hem uitgeven", aldus Marotta.

Afgelopen zomer werd Gonzalo Higuaín door Juve voor het bedrag van negentig miljoen euro overgenomen van Napoli. Marotta sluit niet uit dat Juventus vaker zulk hoge transfersommen gaat betalen. "Afgelopen zomer was dat buitengewoon. De gewone aanpak van transfers is om het over de belangrijkste zaken eens te worden, maar de term 'gewoon' betekent niet meer wat het vroeger betekende. De huidige transfermarkt is op een gekke manier veranderd."

Ondertussen zou Juventus wél in de markt zijn voor Gianluigi Donnarumma. De talentvolle doelman van AC Milan zou hoog op het wensenlijstje van de Italiaanse grootmacht staan.